Auroras on korkeakoulutettujen suomalaisten ja maahan muuttaneiden naisten monikulttuurinen yhteisö. Auroras -tapaamisissa koulutetut maahanmuuttajanaiset saavat syventävää tietoa suomalaisesta työelämästä, parantavat kielitaitoaan ja mahdollisuuksiaan työllistyä koulutustaan vastaaviin tehtäviin. Vastaavasti suomalaisilla on tilaisuus tutustua monikulttuurisessa ympäristössä mielenkiintoisiin naisiin ja tukea heitä omien verkostojensa avulla kotoutumisessa.

Eri tapahtumissaan Auroras-verkosto tarjoaa myös erinomaisen tilaisuuden “pistementorointiin” – neuvontaan elämän eri pisteissä. Onko sinulla työhön, opiskeluun tai suomalaiseen arkeen liittyviä kysymyksiä? Kun tulet seuraavaan tapaamiseen, kysy muilta. Verkostosta löytyy apua monenlaisiin tilanteisiin ja jos vastausta ei heti löydy, joku voi ottaa kanssasi selvää.

Tilaisuudet ovat suomenkielisiä, tarvittaessa englannin kieltä voidaan käyttää keskustelun tukena. Tilaisuudet ovat osallistujille ilmaisia, mutta toivomme osaanottajien ilmoittautumista sekä ilmoittautumisen peruuttamista, mikäli ei pääsekään osallistumaan tapahtumaan. Auroras-tilaisuuksia järjestetään pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa sekä Vaasassa.

Lisätietoja saat Aurorasin omilta verkkosivuilta.

 

Viimeksi päivitetty 12.12.2018.