Naisten talous, työ ja hyvinvointi

Euroseminaari 2016

 

 

 

 

 

 

Jenny ja Antti Wihurin rahasto myönsi apurahan naisjärjestöjen yhteishankkeeseen Naisten talous, työ ja hyvinvointi. Hanke järjesti Helsingissä  keväällä 2016 kansallisen foorumin, jonka teemoina olivat perheen ja työelämän yhteensovittaminen sekä naisten taloudellinen asema ja hyvinvointi Suomessa.

Hanketta koordinoi Naisjärjestöjen Keskusliitto ja hankkeessa mukana olivat Eurooppanaiset, Naistoimittajat, Naisjärjestöt yhteistyössä – NYTKIS, Suomen Akateemisten Naisten Liitto, Suomen YK-liitto, Vammaisjärjestöjen naisverkosto ja Zonta International Piiri 20.

Naisten työ, talous ja hyvinvointi -foorumi järjestettiin Helsingissä torstaina 28.4.2016.

Seminaariohjelman löydät täältä. Seminaarin videotallenteen löydät puolestaan täältä. Twitterissä keskustelua käytiin tunnisteen #nakerrettueuro alla.

Ohjelma sisälsi pohjoismaisen asiantuntijan puheenvuoron, keskustelua erilaisten naisten asemasta työelämässä sekä poliitikkojen, ammattiyhdistysten edustajien ja muiden asiantuntijoiden välisiä debatteja, joissa käsiteltiin mm. palkkaa ja eläkkeitä. Tarkastelussa oli myös se, mitä tulossa olevat muutokset työmarkkinoilla tarkoittavat eri ryhmille.

 

Sivua on viimeksi päivitetty 8.3.2018