Viihdy, verkostoidu ja vaikuta!

 

Harmittavatko akateemiset pätkätyöt? Palkkaerot? Korkeakoulutuksen väheksyntä?

Etsitkö harrastusta, jossa voit toimia omaksi iloksesi ja muiden hyväksi?

Oletko vaihtanut alaa tai paikkakuntaa, etsitkö uusia kontakteja?

Haluatko kerryttää talous- tai viestintäosaamistasi, luoda kansainvälisiä yhteyksiä tai hankkia esimies- ja mentorointikokemusta?

 

Miksi järjestötoiminta kannattaa?

Akateemisissa Naisissa voit monipuolistaa ansioluetteloasi helposti samalla, kun saat uusia ystäviä ja luot hyödyllisiä kontakteja eri aloilla toimivien ammattilaisten kanssa. Akateemisissa Naisissa voit myös vaikuttaa niin kotimaiseen kuin kansainväliseenkin koulutus- ja tasa-arvopolitiikkaan. Maailmanjärjestöllämme (Graduate Women International, GWI) on neuvoa-antava asema YK:n talous- ja sosiaalineuvosto ECOSOCissa, kansainvälisessä työjärjestö ILOssa sekä kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCOssa.

Näin liityt jäseneksi

Voit liittyä Akateemisten Naisten jäseneksi paikallisyhdistysten nettisivujen kautta tai paikallisyhdistysten jäsenlomakkeella (suomeksi, och på svenska).

Liiton jäsenmaksu on paikallisjärjestöstä riippuen 35-45 euroa vuodessa. Jäsenlomake palautetaan oman paikallisyhdistyksen sihteerille. Sihteereiden yhteystiedot löydät täältä.

Henkilöjäsen

Jos asuinpaikkakunnallasi ei ole SANL-FKAF:n jäsenyhdistystä, voit liittyä Liiton henkilöjäseneksi. Henkilöjäsenen lomake palautetaan Liiton toimistoon. Yhteystiedot löydät lomakkeen alareunasta. Vaikka toistaiseksi Liiton henkilöjäsenet eivät voi asettua ehdolle SANL-FKAF:n hallitukseen, Liiton vuosikokouksiin ja seminaareihin kaikki ovat tervetulleita.

Uuden paikallisyhdistyksen perustaminen

Paikallisyhdistyksen perustaminen on todella helppoa! Löydät Liiton tarjoaman paikallisyhdistyksen perustamisohjeet täältä.

Jäsenkriteerinä korkeakoulututkinto

Akateemisten Naisten jäsenyys edellyttää akateemista loppututkintoa. Tämä tarkoittaa, että hyväksymme jäseniksi kandidaatin, maisterin, lisensiaatin ja tohtorin tutkinnot suorittaneet naiset. Lisäksi syksyn 2012 sääntömuutoksen jälkeen SANL-FKAF on hyväksynyt jäsenikseen myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet naiset.

 

Sivua on päivitetty viimeksi 15.9.2016.