HAKU: Liitossa avoinna olevat luottamustehtävät

Haluatko monipuolistaa ansioluetteloasi, kerryttää talous- tai viestintäosaamistasi tai luoda lisää kansainvälisiä yhteyksiä? Haluatko hyödyntää osaamistasi ja toimia muiden hyväksi? Tule mukaan Liiton toimintaan!

Liiton toimikunnissa voit vaikuttaa, oppia uutta ja pätevöityä

Kukin paikallisyhdistys voi nimetä vuosittain yhden uuden edustajan johonkin Liiton toimikunnista.

Toimikuntakausi kestää pääsääntöisesti vuoden, mutta Liiton hallitus voi kutsua toimikuntiin myös asiantuntijajäseniä, jotka ovat jo aikaisemmin toimineet toimikunnissa.

Lisäksi Liiton keskushallitus nimeää omat edustajansa toimikuntiin.

Liitolla on kolme vakituista toimikuntaa. Tarvittaessa voidaan nimetä myös työryhmiä.

1. Jäsenviestinnän toimikunta: Jäsentoimikunta ja viestintäkomitea yhdistetään vuonna 2018 osin päällekkäisten tehtävien vuoksi. Edustajilta toivotaan kiinnostusta ja ideoita Liiton ja paikallisyhdistysten väliseen yhteistyöhön.

2. Kansainvälisten asioiden komiteaEdustajilta toivotaan hyvää kielitaitoa ja kiinnostusta Liiton kansainväliseen vaikuttamistyöhön. Komitea valmistelee ja toimeenpanee Liiton kansainvälisen toiminnan strategian toteuttamiseen liittyviä tehtäviä.

3. Kyllikki Leinon vanhainkotirahaston hoitokuntaEdustajilta toivotaan talousosaamista, lisäksi arvostamme kokemusta vuokraus- ja sijoitustoiminnasta.

4. Työn murros -seminaarisarjan valmisteluryhmä. Työryhmä valmistelee alueellisen seminaarisarjan konseptin yhdessä Liiton keskushallituksen kanssa keväällä 2018.

 

Hakuohjeet

Toimikunnat. Jos olet kiinnostunut Liiton toimikuntatyöskentelystä, pyydä että paikallisyhdistyksesi nimeää sinut edustajakseen. Liitto maksaa pk-seudun ulkopuolisen toimikuntaedustajan matkakulut toimikunnan järjestäytymiskokoukseen. Muihin kokouksiin toimikuntajäsenet osallistuvat omakustanteisesti tai Skypen välityksellä.

Työryhmä. Jos haluat olla luomassa alueellisen seminaarisarjamme konseptia, ilmoittaudu sähköpostitse Liiton toimistoon.

Toivomme ilmoituksia yhdistysten toimikuntaehdokkaista sekä työryhmään osallistumisesta 10.1.2018  mennessä sähköpostitse sanl.fkaf(a) akateemisetnaiset.fi.

Valinnat tehdään keskushallituksen järjestäytymiskokouksessa 20.1.2018 ja niistä tiedotetaan asianomaisille erikseen.