MERKITSE KALENTERIIN: 6.10.2018 Rauma: Suomen Akateemisten Naisten Liiton vuosikokous

Raumalla valmistellaan jo reippaasti Liiton lauantaina 6.10.2018 pidettävää 96. vuosikokousta ja samassa yhteydessä järjestettävää Rauman Akateemiset Naiset ry:n 90-vuotisjuhlaa. Vuosikokouksen ajankohdaksi on sovittu klo 13-17, joten Raumalle ehtii halutessaan vasta lauantaiaamuna. Kokouspaikkana toimii SAMK-kampus. Juhlaillallinen alkaa klo 19 ja sunnuntaina tutustumme yhdessä kauniiseen Vanhaan Raumaan klo 10-12. Virallinen ohjelma julkaistaan loppukeväästä ja ilmoittautuminen avataan elokuussa.

Moni teistä tietänee, että Raumalle ei pääse junalla, joten kannattaa turvautua bussiin tai omaan autoon (liikenneyhteyksistä täällä). Myös hotellivaraus kannattaa tehdä jo nyt! Paikkakunnan majoitustarjontaan voi tutustua booking.com-sivustolla.

Logistisia haasteita kompensoidaan sillä, että tänä vuonna vuosikokouspaketti on jäsenillemme maksuton. Kokousta edeltää omakustanteinen lounas klo 12-13 ja kokouksen välikahvit tarjoaa Liitto. Satakunnan ammattikorkeakoulu puolestaan tarjoaa kokoustilat.

Paikalle kannattaa tulla viihtymään, verkostoitumaan ja ennen kaikkea vaikuttamaan, sillä kokouksessa valitaan Liitolle uusi puheenjohtaja. Tuija Brax on ilmoittanut, että hän ei hae jatkokautta. Nimeättehän rohkeasti tehtävään ehdokkaita 15.8. mennessä!