19.8.2019 Akateemiset Naiset Kouvolassa

Vuosikokousillallinen Raumalla syksyllä 2018. Etualalla Liiton nykyinen puheenjohtaja Kirsi Jokikokko Oulun paikallisyhdistyksestä. Kuva: Maria Kämäri.

Tutkimusten mukaan vapaaehtoistoiminta tekee onnelliseksi. Anna itsellesi hyvän mielen syksy ja tule mukaan Akateemisten Naisten toimintaan! ♥

AKATEEMISET NAISET – Työelämän kansainväliset osaajat

?Harmittavatko naisille kasautuvat pätkätyöt? Naisten ja miesten väliset palkkaerot? Korkeakoulutuksen väheksyntä työelämässä?

?Etsitkö harrastusta, jossa voit toimia omaksi iloksesi ja muiden hyväksi?

?Oletko vaihtanut alaa tai paikkakuntaa, etsitkö uusia kontakteja, uusia ystäviä?

?Haluatko kerryttää talous- tai viestintäosaamistasi, luoda kansainvälisiä yhteyksiä tai hankkia esimies- ja mentorointikokemusta?

Suomen Akateemisten Naisten Liitto – Finlands Kvinnliga Akademikers Förbund ry. on on akateemisen tutkinnon suorittaneiden naisten kansainvälinen verkosto, joka edistää naisten asemaa, työuraa ja tasa-arvoa.

Yli tuhannen naisen joukossamme kohtaavat kolmen sukupolven naiset ja eri alojen osaajat, jokainen omalla tavallaan ja elämäntilanteensa mukaan.

Liitto järjestää maanantaina 19.8.2019 klo 17.00 – 19.00 infotilaisuuden Kouvolassa, Kahvila Kaarnasydämessä. Paikalliset naisaktiivit ovat ottaneet Liittoon yhteyttä ja toivovat kuulevansa lisää Akateemisten Naisten toiminnasta. Toivotamme tilaisuuteemme tervetulleiksi kaikki Akateemisten Naisten toiminnasta kiinnostuneet kouvolaiset yliopistotutkinnon tehneet naiset. Samassa tilaisuudessa on tarkoitus perustaa Kouvolan Akateemiset Naiset ry.

Tule mukaan – viihdy, verkostoidu ja vaikuta!

Lisätietoja:
Susanna Sulkunen (SANL), sanl.fkaf(a)akateemisetnaiset.fi
Jutta Hartikainen (Kouvola), hartikainenjutta(a)gmail.com