HAKU: Toiminnantarkastaja vuodelle 2022

Liiton nykyinen toiminnantarkastaja YTM Mirja Saarni on ilmoittanut luopuvansa tehtävästään. Hänelle etsitään seuraajaa vuodelle 2022, jolloin maalis-huhtikuussa tehtävä toiminnantarkastus kohdistuu vuoteen 2021.

Vuosikokouksessa vuosittain valittava toiminnantarkastaja edistää järjestömme hallinnon läpinäkyvyyttä. Toiminnantarkastaja tutustuu vuoden aikana tuotettuihin pöytäkirjoihin, muistioihin ja tilinpäätökseen ja arvioi järjestön hallinnon ja taloudenpidon asianmukaisuutta. Kirjallisen aineiston lisäksi toiminnantarkastajalla on mahdollisuus haastatella Liiton työntekijöitä ja keskeisiä luottamushenkilöitä. Tehtävänhoito vie arviolta 10-15 tuntia.

Tämä luottamustehtävä sopii kehittämisorientoituneelle henkilölle. Aikaisempi kokemus Liiton toiminnasta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Toiminnantarkastajaksi ei voida valita vuonna 2021-2022 Liiton hallituksessa toimivaa jäsentä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 30.9.2021 mennessä osoitteeseen sanl.fkaf(a)akateemisetnaiset.fi. Liiton hallitus päättää vuosikokoukselle esitettävästä toiminnantarkastajasta lokakuun kokouksessaan.

Liiton 99. vuosikokous pidetään lauantaina 20.11.2021 Kemin Lumilinnassa. Kokousta emännöivät Meri-Lapin Akateemiset Naiset ry. Ilmoittautuminen vuosikokoukseen avataan lokakuussa.