HAKU: Liitossa avoinna olevat luottamustehtävät 2019

Haluatko monipuolistaa ansioluetteloasi, kerryttää talous- tai viestintäosaamistasi tai luoda lisää kansainvälisiä yhteyksiä? Haluatko hyödyntää osaamistasi ja toimia muiden hyväksi? Tule mukaan Liiton toimintaan!

Liiton toimikunnissa voit vaikuttaa, oppia uutta ja pätevöityä

 • Kukin paikallisyhdistys voi nimetä vuosittain yhden uuden edustajan johonkin Liiton toimikunnista.
 • Toimikuntakausi kestää pääsääntöisesti vuoden, mutta Liiton hallitus voi kutsua toimikuntiin myös asiantuntijajäseniä, jotka ovat jo aikaisemmin toimineet toimikunnissa. Yhdistyksen ei siis tarvitse nimetä uudestaan toimikunnassa jo nyt istuvaa edustajaa.
 • Lisäksi Liiton keskushallitus nimeää omat edustajansa toimikuntiin.

Tarjolla jäsentoimintaa, kansainvälisyyttä ja taloutta

Liitolla on kolme vakituista toimikuntaa. Tarvittaessa voidaan nimetä myös työryhmiä.

 1. Jäsenviestinnän toimikunta: Edustajilta toivotaan kiinnostusta ja ideoita Liiton ja paikallisyhdistysten väliseen yhteistyöhön sekä jäsenperustaisen yhdistystoiminnan yleiseen kehittämiseen.
 2. Kansainvälisten asioiden komiteaEdustajilta toivotaan kiinnostusta Liiton kansainväliseen vaikuttamistyöhön. Komitea valmistelee ja toimeenpanee Liiton kansainvälisen toiminnan strategian toteuttamiseen liittyviä tehtäviä.
 3. Kyllikki Leinon vanhainkotirahaston hoitokuntaEdustajilta toivotaan talousosaamista. Lisäksi arvostamme kokemusta vuokraus- ja sijoitustoiminnasta.

Hakuohjeet

 • Jos olet kiinnostunut Liiton toimikuntatyöskentelystä, pyydä että paikallisyhdistyksesi nimeää sinut edustajakseen.
 • Hakemukseksi riittää vapaamuotoinen esittely (max 1 s) sekä taustayhdistyksesi sähköpostitse Liiton toimistoon (sanl.fkaf(a) akateemisetnaiset.fi) ilmoittama tuki.
 • Liitto maksaa pk-seudun ulkopuolisen toimikuntaedustajan matkakulut toimikunnan järjestäytymiskokoukseen. Muihin kokouksiin toimikuntajäsenet osallistuvat omakustanteisesti tai Skypen välityksellä.
 • Haku päättyy 18.1.2019 klo 10.00.
 • Valinnat tehdään keskushallituksen järjestäytymiskokouksessa 26.1.2019 ja niistä tiedotetaan verkkosivuillamme.
 • Mikäli ehdokkaita tulee yksittäiseen toimikuntaan enemmän kuin 10, paikat ratkaistaan ao. toimikunnan edellyttämän osaamisen perusteella ja/tai arvalla.