Uusia jäseniä yhdistyksen hallitukseen?

Koska marraskuu on Akateemisten Naisten vuosikokousten luvattua aikaa, nostan esiin tämän vinkin Liiton Facebook-ryhmän aikaisemmista julkaisuista. Nyt kuva-albumeitanne kaivelemaan!

UUSIA OSAAJIA HALLITUKSEEN

Monella paikallisyhdistyksellämme tuntuu olevan vaikeuksia saada hallitukseensa uusia jäseniä. Tähän minulla on tarjota vinkki viestintäkoulutuksesta, johon osallistuin eilen. Kouluttaja Salla Saarinen kertoi, miten hän oli itse erään yhdistyksen puheenjohtajana saanut sen hallitukseen suhteellisen helposti uusia jäseniä.

 1. Iloinen ryhmä
  Salla oli jakanut someen hallituksen jokaisesta kokouksesta iloisen ryhmäkuvan ja kertonut, miten kivaa heillä on kokouksissa.
 2. Tuloksekas toiminta
  Hän oli myös kertonut kuvanjaon yhteydessä, millaisia ideoita hallituksessa oli sillä kertaa edistetty.
 3. Sitaatti
  Lisäksi Salla oli lisännyt postaukseen jonkun toisen hallitusjäsenen sitaatin siitä, miksi tämä kokee yhdistyksen toiminnan mielekkääksi.
 4. Yhteystiedot
  Lopuksi hän oli liittänyt mukaan ohjeet siitä, miten hallitukseen voi päästä mukaan.

Kokeilkaapa! Täytyykin muistaa ottaa tämä sama vinkki käyttööni Liiton hallituksen kokouksissa, sillä meillähän on vaikuttamisen paikkoja avoinna myös Liiton hallituksessa kaudelle 2021 – 2023. Paikkoja on avoinna yhteensä viisi ja tiedossamme olevia ehdokkaita on neljä, joten nyt jos koskaan kannattaa asettua ehdolle.

📣 Yhdistysten äänivaltaiset eli valtakirjalliset edustajat voivat asettaa ehdokkaita edelleen Liiton vuosikokouksessa lauantaina 28.11.2020. Mikäli olet kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamistyöstä, ota nyt yhteyttä omaan paikallisyhdistykseesi, joka voi nimetä sinut ehdokkaakseen Liiton hallitukseen.