13.12.2023 Suomen Naiset, rauha ja turvallisuus -presidentinvaalipaneeli

Suomen Naiset, rauha ja turvallisuus -verkosto järjestää keskiviikkona 13.12.2023 klo 16.00-17.30 virtuaalisen presidentinvaalipaneelin.

Ehdokkaat Mika Aaltola, Sari Essayah ja Li Andersson olivat mukana livekeskustelussa, ja videotervehdyksen lähettivät Pekka Haavisto, Alexander Stubb, Olli Rehn ja Jutta Urpilainen.

Ehdokkaat keskustelivat henkilökohtaisista kokemuksistaan naiset, rauha ja turvallisuus -teeman parissa, tavoitteistaan presidenttiehdokkaina sekä nykyisestä maailmanpoliittisesta tilanteesta teeman näkökulmasta. Tallenne löytyy nyt YouTubesta.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa verkoston presidentinvaalitoimintaryhmän puheenjohtaja Cecilia Pellosniemi: cecilia.pellosniemi(a)gmail.com.

Suomen Naiset, rauha ja turvallisuus -verkosto on yli 20 kansalaisjärjestön, tutkijoiden ja asiantuntijoiden yhteistyöverkosto, jonka tavoitteena on edistää YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselma 1325:n toimeenpanoa Suomessa. Verkostoa hallinnoi UN Women Suomi. Suomen Akateemisten Naisten Liitto on ollut verkoston jäsen vuodesta 2013.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.