SAVE THE DATE: 5.4.2024 Helsinki: The Future of Women, Peace and Security Co-Operation in EU and NATO

Suomen Akateemisten Naisten Liitto järjestää perjantaina 5.4.2024 kello 10.00–12.00 Eurooppasalissa (Malminkatu 16, 00100 Helsinki) seminaarin EU:n ja Naton Naiset, rauha ja turvallisuus -työstä. Tilaisuuden kahvitarjoilu alkaa kello 9.30.

Suomi on jo pitkään edistänyt YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselman 1325 Naiset, rauha ja turvallisuus toimeenpanoa Suomessa ja EU:ssa. Toivomme, että Suomi jatkaa tätä arvokasta työtään myös Natossa.

Alkanut vuosi on monin tavoin merkityksellinen kansainväliselle Naiset, rauha ja turvallisuus -yhteistyölle. EU:n nykyinen Naiset, rauha ja turvallisuus -toimintakausi (2019 – 2024) päättyy, ja marraskuussa valta mitä todennäköisemmin vaihtuu Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. Mitä nämä muutokset merkitsevät EU:n ja Naton Naiset, rauha ja turvallisuus -työlle? Millaisen roolin Suomi voi tässä työssä ottaa?

Haluamme kansainvälisellä asiantuntijaseminaarillamme lisätä tietoisuutta EU:n ja Naton Naiset, rauha ja turvallisuus -työstä sekä käydä keskustelua siitä, miten tätä työtä voitaisiin kehittää. Akateemisille Naisille on myös tärkeää nostaa esiin, millaisia ura- ja vaikuttamismahdollisuuksia EU ja Nato tarjoavat suomalaisilla naisille ja heidän asiantuntemukselleen.

Yhteistyökumppanit: Suomen Naiset, rauha ja turvallisuus -verkosto ja Yhdysvaltain Suomen suurlähetystö

Tiedot päivittyvät.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.