KIRJOITTAJAKUTSU: Jaa urapolkusi kanssamme

Jäsenlehti Minervassa julkaistiin takavuosina jäsentemme kertomuksia heidän omista urapoluistaan. Sarjaa on toivottu takaisin, ja nyt on sen aika.

Urapolku-juttusarjassa Akateemiset Naiset kertovat Minervan lukijoille omasta työurastaan, sen kiinnostavista ja joskus odottamattomistakin käänteistä sekä pohtivat niitä tekijöitä, jotka ovat auttaneet heitä etenemään omalla urallaan.

Urapolkutarinat kiinnostavat erityisesti työuraansa aloittelevia nuoria korkeakoulutettuja naisia, joiden polku on vasta alussa. Voit rohkaista ja kannustaa heitä omalla esimerkilläsi!

Jos sinä haluat kertoa oman tarinasi, muistella esimerkiksi onnistunutta alanvaihdostasi, tai tunnet yhdistyksestäsi jonkun, jonka jännittävä urapolku ansaitsisi tulla tunnetuksi, ota rohkeasti yhteyttä Liiton toimistoon.

Voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen sanl.fkaf(a)akateemisetnaiset.fi vastauksesi esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

  1. Mitkä ovat olleet työurasi käännekohtia?
  2. Millaisia ura- tai opiskeluvalintoja olet tehnyt, jotka näin jälkikäteen katsottuna ovat auttaneet sinua saamaan työsi?
  3. Mitkä tekijät ja/tai ominaisuudet ovat auttaneet sinua työllistymisessäsi korkeakoulusta valmistumisen jälkeen?
  4. Mikä sai sinut aikoinaan innostumaan järjestötoiminnasta?
  5. Miten varmistat oman jaksamisesi työn, luottamustehtävien ja harrastusten ristipaineessa?
  6. Mistä haaveilet tulevaisuudessa?

Lähetäthän myös kasvokuvasi. Seuraava Minerva ilmestyy syyskuun alussa.
Du kan också skriva på svenska. You may also write in English.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.