Viihdy, verkostoidu ja vaikuta!

Harmittavatko naisille kasautuvat pätkätyöt? Naisten ja miesten väliset palkkaerot? Korkeakoulutuksen väheksyntä työelämässä?

Etsitkö harrastusta, jossa voit toimia omaksi iloksesi ja muiden hyväksi?

Oletko vaihtanut alaa tai paikkakuntaa, etsitkö uusia kontakteja?

Haluatko kerryttää talous- tai viestintäosaamistasi, luoda kansainvälisiä yhteyksiä tai hankkia esimies- ja mentorointikokemusta?

Miksi järjestötoiminta kannattaa?

Akateemisissa Naisissa voit monipuolistaa ansioluetteloasi helposti samalla, kun saat uusia ystäviä ja luot hyödyllisiä kontakteja eri aloilla toimivien ammattilaisten kanssa. Akateemisissa Naisissa voit myös vaikuttaa niin kotimaiseen kuin kansainväliseenkin koulutus- ja tasa-arvopolitiikkaan. Maailmanjärjestöllämme (Graduate Women International, GWI) on neuvoa-antava asema YK:n talous- ja sosiaalineuvosto ECOSOCissa, kansainvälisessä työjärjestö ILOssa sekä kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCOssa.

Näin liityt jäseneksemme

Voit liittyä Akateemisten Naisten jäseneksi lähettämällä sähköpostia oman paikkakuntasi Akateemisten Naisten paikallisyhdistykselle. Paikallisyhdistyksen jäsenenä olet automaattisesti myös Liiton jäsen ja voit osallistua paikalliseen, kansalliseen ja kansainväliseen toimintaamme.

Jäsenmaksumme on paikallisjärjestöstä riippuen 35-45 euroa vuodessa.

Liiton jäsenyyttä tarjoamme muualla asuville

Jos asuinpaikkakunnallasi ei ole paikallisyhdistystämme, voit liittyä Suomen Akateemisten Naisten Liiton opiskelija-, henkilö- tai kannatusjäseneksi.

  • Opiskelijajäsenen jäsenmaksu on 5 € / vuosi.
  • Henkilöjäsenen jäsenmaksu on 25 € / vuosi.
  • Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 25 € / vuosi (yksityishenkilö). Yhteisön kuten yrityksen kannatusjäsenmaksu on 100 € / vuosi.

Uuden paikallisyhdistyksen perustaminen

Paikallisyhdistyksen perustaminen on todella helppoa! Löydät Liiton tarjoaman paikallisyhdistyksen perustamisohjeet täältä.

Jäsenkriteerinä korkeakoulututkinto

Akateemisten Naisten jäsenyys edellyttää korkeakoulututkintoa (ammattikorkeakoulu tai yliopisto).

Paikallisyhdistyksen omat säännöt määrittävät viime kädessä, ketkä otetaan yhdistyksen jäseneksi.

Liiton tietosuojaseloste

 

Sivua on päivitetty viimeksi 3.11.2021.