Viihdy, verkostoidu ja vaikuta!

Harmittavatko naisille kasautuvat pätkätyöt? Naisten ja miesten väliset palkkaerot? Korkeakoulutuksen väheksyntä työelämässä?

Etsitkö harrastusta, jossa voit toimia omaksi iloksesi ja muiden hyväksi?

Oletko vaihtanut alaa tai paikkakuntaa, etsitkö uusia kontakteja?

Haluatko kerryttää talous- tai viestintäosaamistasi, luoda kansainvälisiä yhteyksiä tai hankkia esimies- ja mentorointikokemusta?

Miksi järjestötoiminta kannattaa?

Akateemisissa Naisissa voit monipuolistaa ansioluetteloasi helposti samalla, kun saat uusia ystäviä ja luot hyödyllisiä kontakteja eri aloilla toimivien ammattilaisten kanssa. Akateemisissa Naisissa voit myös vaikuttaa niin kotimaiseen kuin kansainväliseenkin koulutus- ja tasa-arvopolitiikkaan. Maailmanjärjestöllämme (Graduate Women International, GWI) on neuvoa-antava asema YK:n talous- ja sosiaalineuvosto ECOSOCissa sekä kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCOssa.

Näin liityt jäseneksemme

Voit liittyä Akateemisten Naisten jäseneksi lähettämällä sähköpostia oman paikkakuntasi Akateemisten Naisten paikallisyhdistykselle. Paikallisyhdistyksen jäsenenä olet automaattisesti myös Liiton jäsen ja voit osallistua paikalliseen, kansalliseen ja kansainväliseen toimintaamme.

Jäsenmaksumme on paikallisjärjestöstä riippuen 35-45 euroa vuodessa.

Liiton jäsenyyttä tarjoamme muualla asuville

Jos asuinpaikkakunnallasi ei ole paikallisyhdistystämme, voit liittyä Suomen Akateemisten Naisten Liiton opiskelija-, henkilö- tai kannatusjäseneksi.

Liitto hyväksyy jäseneksi ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkinnon tehneet Suomessa asuvat naiset.

Liiton jäsenmaksut vuonna 2022

  • Opiskelijajäsen: 5 €
  • Henkilöjäsen: 20 €
  • Kannatusjäsen: 20 € (yksityishenkilö)
  • Yhteisön kuten yrityksen kannatusjäsenmaksu: 100 €

Uuden paikallisyhdistyksen perustaminen

Paikallisyhdistyksen perustaminen on todella helppoa! Löydät Liiton tarjoaman paikallisyhdistyksen perustamisohjeet täältä.

Jäsenkriteerinä korkeakoulututkinto

Suomen Akateemisten Naisten Liiton jäsenyys edellyttää korkeakoulututkintoa (ammattikorkeakoulu tai yliopisto).

Paikallisyhdistyksen omat säännöt määrittävät viime kädessä, ketkä otetaan yhdistyksen jäseneksi.

Liiton tietosuojaseloste

Suomen Akateemisten Naisten Liitto – Finlands Kvinnliga Akademikers Förbund ry. on korkeakoulututkinnon suorittaneiden naisten kansainvälinen verkosto, joka edistää naisten asemaa, työuraa ja tasa-arvoa. Akateemisilla Naisilla on neuvoa-antava asema useassa YK-järjestössä ja sisarjärjestöjä 65 maassa. Puoluepoliittisesti sitoutumaton järjestömme perustettiin vuonna 1922. https://akateemisetnaiset.fi/

Sivua on päivitetty viimeksi 1.9.2022.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.