30.6.2023 Helena Ranta Forum: Miten saada Ukrainaan kestävä rauha?

Seuraava Helena Ranta Forum järjestetään Porin SuomiAreenalla perjantaina 30.6.2023 klo 15.00 – 15.45 Porin kaupungintalon pihalla. Tämänvuotisen tilaisuuden aiheena on ”Miten saada Ukrainaan kestävä rauha”. Paneelikeskustelu striimataan MTV:n jakelukanaviin, ja tallenne jää nähtäväksi.

Tämänvuotisen forumin aiheena on Ukraina. Keskustelu pyrkii vastaamaan mm. näihin kysymyksiin: Mitkä ovat rauhan edellytykset? Mikä merkitys sotarikosten selvittämisellä on yhteiskunnan toipumisessa? Mitä yhteiskunta ja ihmiset tarvitsevat, jotta yhteiskunnan jälleenrakennus voi alkaa?

Keskustelijoiksi ovat jo varmistuneet professori Helena Ranta, kansanedustaja Pekka Haavisto ja Monika-Naiset liitto ry:n puheenjohtaja Olga Silfver. Keskustelun moderoi Plan International Suomen viestintäjohtaja Anna Könönen.

Tarkemmat tiedot löytyvät SuomiAreenan verkkosivuilta.

Helena Ranta Forum on seminaarisarja, joka keskittyy humanitääriseen työhön, konfliktien ratkaisemiseen sekä ihmisoikeuksiin. Forum kokoaa yhteen päättäjät ja kansalaiset sekä tutkijat ja käytännön toimijat keskustelemaan, jakamaan tietoa ja etsimään yhdessä keinoja totuuden esille saamiseksi, kärsimyksen vähentämiseksi ja ihmisoikeuksien edistämiseksi. Aloite seminaarisarjan järjestämiseen tuli vuonna 2019 Suomen Akateemisten Naisten Liitolta, jonka puheenjohtajana professori Ranta toimi vuosina 2013 – 2015.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.