26.6.2024 Helena Ranta Forum: Globaalit kriisit – mitä voimme tehdä rauhan ja vakauden eteen?

Globaalin kehityksen suunta on kääntynyt ja sodat ja konfliktit ovat tulleet lähelle myös Suomea ja Pohjoismaita. Samalla maailmaa koettelevat nälkä- ja ilmastokriisi, jotka asettavat kansainvälisen yhteisön ja Suomen ulkosuhteet tulikokeeseen. Miten vastaamme kriiseihin ja valvomme sodankäynnin sääntöjä? Minkä roolin voimme ottaa rauhan, vakauden, ruokaturvan ja hyvinvoinnin edistämisessä?

Tervetuloa tärkeän ja ajankohtaisen keskustelun pariin Helena Ranta Forumiin!
Aika: Ke 26.06.2024 klo 14:00-14:45
Paikka: Vaakunan lava, Gallen-Kallelankatu 7

Keskustelijoina toimittaja Zahra Karimy, kumppanuusvastaava Heidi Olli (World Food Program), professori Helena Ranta ja kansanedustaja Oras Tynkkynen. Tilaisuuden juontaa toiminnanjohtaja Anne Palm (Wider Security Network)

SuomiAreenan tilaisuudet striimataan ja tallennetaan MTV Katsomo-palveluun. Lisätiedot: https://www.suomiareena.fi/

Helena Ranta Forum on seminaarisarja, joka keskittyy humanitääriseen työhön, konfliktien ratkaisemiseen sekä ihmisoikeuksiin. Forum kokoaa yhteen päättäjät ja kansalaiset sekä tutkijat ja käytännön toimijat keskustelemaan, jakamaan tietoa ja etsimään yhdessä keinoja totuuden esille saamiseksi, kärsimyksen vähentämiseksi ja ihmisoikeuksien edistämiseksi. Suomen Akateemisten Naisten Liitto teki aloitteen aikaisemman puheenjohtajansa, professori Helena Rannan elämäntyön kunnioittamiseksi vuonna 2019. Ensimmäinen Helena Ranta Forum järjestettiin vuonna 2020.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.