Sisarjärjestöt

Suomen Akateemisten Naisten Liitto on Naisjärjestöjen Keskusliiton, Suomen Naiset, rauha ja turvallisuus -verkoston (aik Suomen 1325-verkoston) ja Suomen UN Womenin jäsen. Tuemme erittäin mielellämme myös muiden järjestöjen ja organisaatioiden kampanjoita, jotka edistävät rauhaa sekä koulutuksen, kotoutumisen ja työelämän tasa-arvoa. Ota yhteyttä!

SANL on kansallinen kattojärjestö 18 paikallisyhdistykselle. Akateemisten Naisten sisarjärjestöjä löytyy 65 maasta.

Akateemisten Naisten maailmanjärjestö on YK:ssä vaikuttamistyötä tekevä Graduate Women International, GWI. Jokainen suomalainen korkeakoulutettu nainen voi hakea sen henkilöjäseneksi. GWI:n viimeisin triennaali järjestettiin marraskuussa 2022.

Akateemisten Naisten eurooppalainen kattojärjestö on University Women of Europe, UWE. UWE on GWI:n ja European Women’s Lobbyn jäsen ja tekee vaikuttamistyötä EU:ssa ja Euroopan neuvostossa. UWEN verkkosivuilta löydät eurooppalaisten sisarjärjestöjemme ajantasaiset yhteystiedot.

Akateemisten Naisten Itämeren alueen verkostoon kuuluvat tällä hetkellä Suomen lisäksi Liettuan, Ruotsin, Venäjän ja Viron maajärjestöt. Viimeisimmän Itämeren webinaarin järjesti Ruotsin maajärjestö marraskuussa 2022.

 

Sivua on viimeksi päivitetty 19.3.2024.

 

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.