Sisarjärjestöt

Suomen Akateemisten Naisten Liitto on Naisjärjestöjen Keskusliiton, Suomen 1325-verkoston ja Suomen UN Womenin jäsen. Tuemme erittäin mielellämme myös muiden järjestöjen ja organisaatioiden kampanjoita, jotka parantavat koulutuksen ja työelämän tasa-arvoa. Ota yhteyttä!

SANL on kansallinen kattojärjestö 19 paikallisyhdistykselle. Akateemisten Naisten sisarjärjestöjä löytyy 65 maasta.

Akateemisten Naisten maailmanjärjestö on YK:ssä vaikuttamistyötä tekevä Graduate Women International, GWI. Jokainen suomalainen korkeakoulutettu nainen voi hakea sen henkilöjäseneksi.

Akateemisten Naisten eurooppalainen kattojärjestö on University Women of Europe, UWE. UWE on GWI:n ja European Women’s Lobbyn jäsen ja tekee vaikuttamistyötä EU:ssa ja Euroopan neuvostossa. UWEN verkkosivuilta löydät eurooppalaisten sisarjärjestöjemme ajantasaiset yhteystiedot. Seuraava UWEN konferenssi järjestetään 11.9.2021 verkossa. Ilmoittautuminen avataan elokuussa.

Akateemisten Naisten Itämeren alueen verkostoon kuuluvat tällä hetkellä Suomen lisäksi Liettuan, Ruotsin, Venäjän ja Viron maajärjestöt. Seuraava Itämeren seminaari järjestetään syksyllä 2022 Tukholmassa, Ruotsissa.

 

Sivua on viimeksi päivitetty 21.7.2021.