Sisarjärjestöt

Suomen Akateemisten Naisten Liitto on Naisjärjestöjen Keskusliiton, Suomen Naiset, rauha ja turvallisuus -verkoston (aik Suomen 1325-verkoston) ja Suomen UN Womenin jäsen. Tuemme erittäin mielellämme myös muiden järjestöjen ja organisaatioiden kampanjoita, jotka edistävät rauhaa sekä koulutuksen, kotoutumisen ja työelämän tasa-arvoa. Ota yhteyttä!

SANL on kansallinen kattojärjestö 18 paikallisyhdistykselle. Akateemisten Naisten sisarjärjestöjä löytyy 65 maasta.

Akateemisten Naisten maailmanjärjestö on YK:ssä vaikuttamistyötä tekevä Graduate Women International, GWI. Jokainen suomalainen korkeakoulutettu nainen voi hakea sen henkilöjäseneksi. GWI:n viimeisin triennaali järjestettiin marraskuussa 2022.

Akateemisten Naisten eurooppalainen kattojärjestö on University Women of Europe, UWE. UWE on GWI:n ja European Women’s Lobbyn jäsen ja tekee vaikuttamistyötä EU:ssa ja Euroopan neuvostossa. UWEN verkkosivuilta löydät eurooppalaisten sisarjärjestöjemme ajantasaiset yhteystiedot.

  • Seuraava UWEN Meet and Greet -tapahtuma järjestetään 19.-21.4.2024 Espanjan Marbellassa.
  • UWEN 2024 vuosikokous ja konferenssi järjestetään syksyllä 2024 Albaniassa.
  • Molempien tapahtumien tiedot tarkentuvat lähempänä.

Akateemisten Naisten Itämeren alueen verkostoon kuuluvat tällä hetkellä Suomen lisäksi Liettuan, Ruotsin, Venäjän ja Viron maajärjestöt.

  • Viimeisimmän Itämeren webinaarin järjesti Ruotsin maajärjestö 12.11.2022.
  • Seuraava Itämeren seminaari järjestetään Eurooppasalissa Helsingissä 5.4.2024. Tiedot tarkentuvat lähempänä.

 

Sivua on viimeksi päivitetty 8.12.2023.

 

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.