Auroras

Auroras on valtakunnallinen työelämäverkosto koulutetuille naisille. Auroras-toiminta yhdistää ryhmämentoroinnin keinoin kansainväliset naisosaajat ja suomalaisessa työelämässä kokeneet naiset. Mentoroinnin lisäksi järjestetään erilaisia tapahtumia ja työpajoja osaamisen kehittämisen ja verkostoitumisen tueksi. Toiminnan tavoitteena on edistää naisten työelämäpolkuja ja osaamista sekä laajemmin työelämän monimuotoisuutta.

Auroras-mentoroinnissa kansainväliset naiset oppivat suomalaisesta työelämästä, rakentavat ammatillisia verkostojaan ja kehittävät erityisesti työelämässä tarvittavaa suomen kielen taitoaan. Mentoreina ja ryhmänvetäjinä toimivat suomalaista työelämää ja työnhakua tuntevat vapaaehtoiset, jotka haluavat jakaa työelämäosaamistaan kansainvälisten naisten tueksi. Mentorit pääsevät myös kehittämään omia johtamis- ja vuorovaikutustaitojaan ja verkostoitumaan merkityksellisen vapaaehtoistyön parissa.

Jos haluat lisätietoa tai mukaan toimintaan, käy tutustumassa Auroraksen verkkosivuihin tai ota yhteyttä verkoston koordinaattoriin: Jenni Labarthe, puh. 050 324 3189 / jenni.labarthe@auroras.fi.

 

Viimeksi päivitetty 18.3.2024.

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.